Over Lynx

Dit is de ultieme feestband. Coverband Lynx is een muzikale vriendengroep, die keer op keer garant staat voor een spetterend optreden. Inclusief heerlijke gitaarpartijen, strakke baslijnen, indrukwekkende drums en vocalen die staan als een huis!

Lynx beschikt over een ijzersterk cover-repertoire. De band maakt heerlijke eigen versies van de beste (feest)nummers van de afgelopen decennia, afgewisseld met de grootste hits van nu. Deze vriendenband brengt met een aanstekelijk enthousiasme alle feesttenten, pleinen en zalen in beweging.

Lynx

De band ontstond op de middelbare school, waar ze als huismuzikanten de muziek op vrijwel ieder schoolfeest verzorgden. Inmiddels hebben ze al vele honderden grote podia beklommen en iedere keer weer spat het plezier er vanaf! De topmuzikanten van Coverband Lynx maken van ieder optreden een onvergetelijk feest.

Lotte van Westerhoven en Nick Renooij verzorgen de leadzang. Gitarist Jasper Lok, basgitarist Wouter Zijlstra en drummer Johan Eggermont maken de band compleet.